PRODUKUJEMY TYSIĄCE TON ŚWIEŻYCH PRODUKTÓW CEBULOWYCH.
PRODUKTY DOSTARCZAMY DO KLIENTÓW W CAŁEJ EUROPIE.
WYSOKĄ JAKOŚĆ NASZYCH PRODUKTÓW POTWIERDZAJĄ CERTYFIKATY:
HACCAP , BRC FOOD, GLOBALG.A.P
ETAP WSTĘPNY
-selekcja nasion, wybór odmiany
-selekcja ziem uprawnych
-systematyczny nadzór nad uprawą
-zbiór i selekcja plonów
-przechowywanie cebuli w łusce w halach w przystosowanych do tego magazynach
-specjalistyczny transport
ETAP PRODUKCYJNY
-obieranie cebuli
-selekcja obranej cebuli
-produkcja wg. specyfikacji
-selekcja gotowych produktów
-schłodzenie produktów
-kontrola jakości gotowych produktów
ETAP LOGISTYCZNY
-przedwysyłkowa kontrola jakości produktów
-specjalistyczny transport produktów do Klienta
-obsługa po wdrożeniowa danych partii produkcyjnych u Klienta
CZY WIESZ ŻE...
Cebulę uprawia się od ponad 5 tysięcy lat i jej zalety były znane w czasie, gdy kształtowała się cywilizacja. W związku z tym cebula jest jedną z najstarszych znanych ludzkości roślin. Posiada cenne właściwości lecznicze i wartości kulinarne. Cebula swoją wyjątkowość zawdzięcza niepowtarzalnym wysokim walorom smakowym i dietetycznym oraz właściwościom leczniczym. Cebula bogata jest w witaminy B6, B2, B1, PP, posiada odżywcze składniki mineralne, magnez, żelazo, sód, cynk, potas, fosfor, wapń.
Zawarta w cebuli kompozycja mikroelementów w połączeniu z pierwiastkami daje unikalne właściwości bakterio i grzybobójcze. Jest źródłem flawonoidów, silnych antyutleniaczy, zmniejszających ryzyko zapadalności na choroby przewlekłe w tym choroby układu krążenia, choroby nowotworowe.
Nasze kilkunastoletnie doświadczenie w połączeniu z dużym wolumenem produkcyjnym oraz rzetelnością owocuje długofalową współpracą z wieloma Klientami z całej Europy.
Finalny produkt zanim trafi do Klienta przechodzi szereg procesów kontrolnych.
Wyroby ON-ZIN możemy podzielić obecnie na kilka grup produktowych i są to: